Set de 72 tacâmuri Medea în cutie de lemn cu sertar

715,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU IT20IOX04-110

Descriere

Tacamurile Medea se caracterizeaza prin linii fluide si alungite cu reflexele estompate, fiind rodul unei cercetari stilistice intre designul actual si cel clasic. Acestea sunt elementele care le fac ideale atat pentru o masa clasica, cat si pentru o masa cu iz decisiv contemporan.

MATERIALE PRETIOASE din otel inox 18/10 inalterabil in timp, garanteaza igiena maxima si siguranta in contact cu alimentele, asigura o durata lunga in utilizare si un aspect intotdeauna lucios. Otel inox forjat si calit pentru cutitul special cu lama pentru taierea fripturii. Novecento este o linie cu caracteristici exceptionale care exprima traditia Made in Italy. Setul contine este ambalat intr-o cutie eleganta din lemn cu sertar perfect pentru depozitare.

Continut pachet: 1 x Cutie de lemn

12 x Linguri + 12 x Cutit + 12 x Furculita + 12 x Cutit pentru desert + 12 x Furculite desert + 12 x Lingurita cafea

Material: inox

Culoare: argintiu

Finisaj: lucios

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.