Set de 7 accesorii pentru curatare tastatura Dsplopk, plastic, alb/roz

20,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001NYYKG5

Descriere

Set multifuncțional de curățare: Setul de curățare a computerului 7-în-1 vine cu un stilou de curățare pentru Airpods cu spațiu de silicon, mini perie și perie de burete de turmă, perie moale de înaltă densitate, sticlă de pulverizare de curățare, swisk de fibre și cataramă capac cheie. Kiturile pot curăța căști, tastaturi, monitoare PC, telefoane, camere foto etc. Stilou de curățare pliabil 3-în-1: Spațiul de silicon poate îndepărta praful și murdăria din găurile căștilor; mini perie este capabil să curețe suprafața rețelei de căști; Peria de burete floculare este utilizată pentru a curăța carcasa de încărcare și murdăria pe care nu le puteți obține. Trebuie doar să aveți nevoie de un stilou de curățare pentru a împrospăta căștile.

Detalii:

Material: plastic

Culoare: alb/roz

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.