Set de 6 pahare de Whiskey Lanfula, sticla, transparent, 300 ml

110,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001J3YZWT

Descriere

Sticlă unică de înaltă calitate: sticlă de whisky frumoasă în stil rock de modă veche, cu design atemporal. Perfect pentru servirea scotch-ului, whisky-ului sau băuturilor mixte. Utilizați pentru a bea malț unic, bere, secară Tennessee, coniac, vodcă, cocktail-uri de modă veche, Gin și tonic sau orice lichior vă place sau chiar ca un mod elegant de a servi la masa de luat masa. Bucurați-vă de o experiență mai bună de whisky: Iubitul serios de whisky știe că detaliile contează cu adevărat. Lichiorul tău preferat așteaptă într-un butoi în vârstă de mulți ani. Acordă-i whisky-ului tău respectul cuvenit, turnându-l într-un pahar care îți menține profilul de alcool plin de savoare.

Detalii:

Material;sticla

Culoare: transparent

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.