mystery box la 40 de ron

Set de 6 kit-uri 009S Riser Card VER009S Gernian, PCB, negru, 129 x 44 mm

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001HZG0AJ

Descriere

Gernian Firul este relativ moale, ușor de așezat și placa grafică poate fi plasată după bunul plac.
Slotul este echipat cu o cataramă fixă care vă permite să scoateți în mod convenabil placa video și să fixați placa grafică, astfel încât placa grafică să nu cadă din slot.
Precauții:
Acest cablu de extensie este potrivit pentru slotul PCI-E al plăcii de bază (1X 2X 4X 8X 16X). Vă rugăm să conectați cablul de alimentare al unității floppy atunci când îl utilizați. Când conectați sau deconectați cablul extensiei PCIE, computerul trebuie deconectat și conectat. Citiți cu atenție măsurile de precauție în timpul utilizării!
Când vă conectați, acordați atenție direcției și nu o conectați în poziția inversă sau oprită pentru a împiedica arderea dispozitivului. Când vă conectați, țineți soclul dispozitivului ferm înainte de a-l conecta pentru a preveni introducerea cu forță excesivă a pinilor soclului.
Culoare: negru.
Material: PCB.
Dimensiuni: 129 x 44 mm.

Conținutul pachetului:
6 x VER009S (culoarea firului, fantei și plăcii de bază este aleatorie, nu acceptați culoarea indicată).

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.