Set de 6 instrumente pentru sculptura Iycorish, otel inoxidabil, multicolor, 13 cm

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SX001L45LJ7

Descriere

Calitate superioara: sculele de sculptura in ceara sunt realizate din otel inoxidabil de inalta calitate, care este rezistent la apa, rezistent la rugina, usor de curatat si nu este usor de deteriorat. Compoziția din oțel inoxidabil poate fi curățată cu ușurință cu alcool și durează o viață cu o îngrijire adecvată. Îl puteți folosi pentru o lungă perioadă de timp. Recipientul este fabricat din silicon neaderent de calitate alimentară și este perfect pentru depozitarea ceară, ierburi, concentrate sau produse finale de extracție a uleiului. ALL IN ONE KIT: Setul de sculptură în ceară conține 5 tampoane din oțel inoxidabil cu două capete pentru ceară, 1 recipient non-stick de 5 ml siliconic și 1 carcasă metalică. Designul față-verso face ca aceste instrumente de sculptură să fie potrivite pentru o varietate de forme și utilizări. Setul de sculptură în ceară este ușor de transportat pentru acasă, călătorii, călătorii de afaceri etc.

Detalii:

Material: otel inoxidabil

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 13 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.