Set de 6 boluri Lave albastru, d. 22cm

200,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU DE20VBH20-168

Descriere

Colecția de boluri Lave impresionează prin culori intense și design scandinav. Datorită glazurii aplicate manual și formei organice, fiecare produs este o operă de artă unică cu care puteți prezenta delicatese într-un mod cu totul special.
Castronul mic și plat de Lave în albastru este ideal ca o farfurie adâncă pentru supă, servind ca acompaniament sau pur și simplu ca un vas deco frumos pentru fructe și gustări.
Sărbătorește-ți stilul personal cu un design extraordinar de veselă.

Bolul  plat Lave Bleu mic are un diametru de 22 cm și are o înălțime de 4,2 cm.

Villeroy & Boch Lave Bleu este fabricat din ceramică rezistentă la impact și este sigur pentru mașina de spălat vase și cuptor cu microunde.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.