mystery box la 40 de ron

Set de 6 boluri Generic, PVC, multicolor, 15 x 7,5 cm

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001KTPNS7

Descriere

 Vei primi 6 boluri colorate, diametru 15cm, inaltime 7.52cm, verde, roz, bej, galben, albastru glaciar, albastru turcoaz, sunt vesele colorate, foarte insorite, foarte potrivite pentru a-ti decora masa de luat masa. Material sigur: bolurile noastre sunt fabricate din material pp de calitate alimentară, fără BPA, PVC, formaldehidă și alte toxine chimice. Este foarte sigur, verde, sănătos, ecologic și nu are miros iritant. Îl puteți folosi cu încredere, deoarece este foarte sigur și sigur. Robust și durabil: acest bol de salată este realizat dintr-un material special, margine rotunjită, design de bază antiderapant, pereții vasului sunt izolați și ușor de manevrat și spre deosebire de bolurile ceramice obișnuite, robuste și durabile. Chiar dacă este scăzut de la o înălțime mare, nu se va rupe, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la cioburi zgarieturi familia ta.

Detalii:

Material: PVC

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 15 X 7,5 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.