Set de 6 becuri E27 YOUTOB, LED 550LM, 6W, AC220-240V, 2700K

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001DKJOUV

Descriere

Becurile LED Youtob E27 au un design vintage, o ușoară nuanță aurie și sunt puțin mai lungi decât becurile convenționale.

Au o putere de 6 wați și o culoare luminoasă de 2700 Kelvin, ceea ce oferă o iluminare caldă foarte plăcută pentru o cameră de zi, de exemplu, sau iluminat de masă deasupra unei mese. Creează o atmosferă călduroasă și plăcută.

Becurile LED Youtob E27au bază ceramică și material de acoperire din plastic, performanță mai bună de disipare a căldurii, ușor de instalat și utilizare durabilă. Unghi de fascicul de 360°, temperatură de culoare 2700K, 80+ CRI, lumina nu pâlpâie.

Ideale pentru iluminat peisaj, lumini de gazon, lumini de disc, iluminat sub dulap, lumini de sub tejghea, lumini de stâlp, lumini încastrat și etc. Poate fi folosit atât în interior, cât și în exterior.

Intensitatea luminii este alb-cald super strălucitor iar atunci când sunt aprinse, becurile cu LED au un stilul tipic vintage gălbui.
Acestea nu sunt doar mai frumoase, ci și mai eficiente din punct de vedere energetic!
Unul dintre aceste becuri de 6W este echivalent cu 10 lămpi convenționale cu incandescență de 55W.

Detalii: 

Tipul luminii : LED

Baza becului: E27

Putere: 6 W


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.