Set de 530 tuburi termocontractante DAFROH, multicolor, poliolefina

20,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001CG8I8Z

Descriere

Tubul de termocontractie este realizat din poliolefină cu un raport de contracție de 2:1, proprietăți excelente de ignifugare și izolare, contracție rapidă, rezistență la coroziune și rezistență la îmbătrânire.Ușor de utilizat, acoperit cu sârmă, cu un pistol cu aer cald, un fier de lipit, un uscător de păr sau chiar o brichetă. Sârmă contracte pentru a proteja sârmă.

Lungimea tubului de contracție a căldurii: 45 mm. Diametru interior: 1.5mm, 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm.

Contracția de căldură este ideală pentru orice podea de proiect, întreruperi fixe, izolație electrică, protecție mecanică, lățime de bandă de sârmă, conexiuni de sârmă, prelucrarea firelor, conexiuni cablu / sârmă, întreținere de rutină, codificarea culorilor etc.

Sunt incluse 530 de tuburi de termocontractare, inclusiv diametre, culori și lungimi diferite.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.