Set de 5 stick-uri de memorie USB 2.0 Vansuny, multicolor, 64 GB

100,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001MKXUVB

Descriere

Compatibilitate largă: Stick-urile USB de 64 GB acceptă, de asemenea, difuzoare, televizoare, radiouri sau alte dispozitive multimedia cu un port USB. Compatibil cu USB 2.0 și mai mic, funcționează bine pe PC, laptop, desktop și MacBook etc. și funcționează pe sistemele Windows 7/8/10/Vista/XP/2000/ME/NT Linux și Mac OS.

Cip de clasă A. Unitatea USB suporta Windows 7/8/10 / Vista / XP / 2000 / ME / NT Linux si Mac OS, compatibil cu USB 2.0 si mai mic, functioneaza bine pe PC, laptop, desktop, MacBook si audio auto etc.

Design retractabil și portabil: stick-ul USB are un port USB retractabil, astfel încât să îl puteți scoate cu ușurință din corp cu o singură apăsare a degetului mare. Designul fără capac elimină dificultățile de a pierde capace pe unitățile flash USB. Datorită dimensiunii compacte și a buclei pentru lanyard, puteți atașa stick-ul USB la keyring și îl puteți lua oriunde.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.