Set de 5 roti pentru scaun de birou JING, metal/cauciuc, gri/negru, 80 x 50 mm

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001MAPDK7

Descriere

Fiecare roată are o dimensiune standard de 11 mm diametru x 22 mm lungime și 2 ușor de rulat. Roți duble (50 mm) cauciuc. Elimină nevoia de covorașe mari din plastic peste podelele frumoase, aceste roți de cauciuc protejează lemnul de esență tare, laminatul, țigla, ardezia și toate celelalte suprafețe dure ale podelei? Pentru a asigura o protecție adecvată a solului, podelele trebuie păstrate fără resturi, cum ar fi murdăria, nisipul sau orice altceva care poate deteriora suprafața solului dacă este rulat. Perfect ca un set de roți de rezervă pentru scaune de birou cu roți din plastic dur, zgomotos și dur. Negru și gri pentru a combina și combina cu orice decor.

Detalii:

Material: metal/cauciuc

Culoare: gri/negru

Dimensiuni: 80 x 50 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.