mystery box la 40 de ron

Set de 5 oale antiaderente SQ Professional Nessa

365,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU TCVT1142.58460440

Descriere

Granitul este una dintre cele mai dure suprafețe din lume, capabilă să reziste la temperaturi foarte ridicate și să reziste la deteriorarea suprafeței sale. Fabricate din aluminiu turnat sub presiune, oalele obținute oferă rezultate remarcabile la gătit. Oferind o durabilitate și rigiditate fără precedent, aceste stocuri elegante și robuste sunt suficient de versatile pentru a se potrivi diferitelor metode de gătit. Un capac transparent din sticlă temperată vă permite să vă urmăriți gătitul, păstrând în același timp suculența, umezeala și substanțele nutritive din alimente. Cu toate acestea, orificiul de aerisire permite evacuarea aburului - prevenind mâncarea prea gătită umedă și o acumulare de căldură excesivă, oferindu-vă echilibrul perfect.
Piese incluse în set
  • oală 20 cm - 2,0 litri
  • oală 24 cm - 4,0 litri
  • oală 28 cm - 6,0 litri
  • oală 30 cm - 8,0 litri
  • oală 32 cm - 10,0 litri
Material primar: Aluminiu
Mâner Material: Aluminiu
Număr de straturi: 3 straturi
Compatibilitate tip plită: Gaz; Blat electric neted; Inducţie; Blat electric pentru bucătărie

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.