mystery box la 40 de ron

Set de 4 scaune de living Cambridge, piele sintetica maro, picioare lemn natur

780,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU set4XM1057KD-BROWN-LL

Descriere

Completați-vă masa cu uimitoarele scaune din piele Cambridge cu picioare din lemn masiv de stejar. Aceste scaune din piele sintetica sunt cusute dublu și au fost realizate cu expertiză la cel mai înalt standard, cu patru picioare din lemn masiv care conferă scaunului rezistența și durabilitatea. Scaunul și spatele complet tapițate oferă un confort de neegalat. Perfect pentru sala de mese, scaunul din piele Cambridge Roll Back va adăuga o notă de lux și clasă casei dvs. oferindu-vă confort și stil în timp ce vă bucurați de cină cu familia. Scaunul de masă Cambridge va aduce cu siguranță eleganță mesei tale. Se așază pe picioare rezistente din lemn masiv, cu un finisaj din stejar natural și este tapițat în piele de lux sintetică, cusută dublu.

Detalii: 

Dimensiuni (cm): H: 105 x W: 45 x D: 50

Înălțimea scaunului (cm): 48cm

Tip spătar : spate înalt

Picioare: lemn masiv, finisaj stejar

Material: Piele sintetica

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.