Set de 4 protectii coate/genunchi pentru ciclism BAIGIO, nailon/plastic/TPU, negru/camuflaj,

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 9
Cod produs - SKU SX001KI1EI1

Descriere

Setul protector include: 2 tampoane pentru genunchi, 2 tampoane pentru cot. Dimensiune: genunchi tampoane: 35-50 cm, tampoane cot: 30-45 cm.Material: Fabricat din țesătură de nailon 600D și plastic TPU, durabil și rezistent la presiune, cu elasticitate moderată.

Rezistență bună la impact:Capacul extern din plastic dur oferă protecție maximă împotriva rănirii în caz de impact, în plus, căptușeala interioară moale este confortabil de purtat, respirabilă și uscare foarte rapidă.

Închidere Velcro de înaltă calitate: cu centură reglabilă și elastică și dispozitiv de fixare Velcro, nu va cădea în timpul sporturilor extreme, reducând foarte mult riscul de rănire.

Potrivit pentru patine inline / skateboard / ciclism / CS / paintball / vânătoare / airsoft / motocross și alte sporturi.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.