Set de 4 perne Karll, spuma de memorie maruntita si gel de aloe vera, 50 x 70 cm

154,00 Lei (TVA inclus)
Stoc 195
Livrare Gratuită
Cod produs - SKU 4xpernaaloevera

Descriere

Simte-i delicatețea în timp ce te odihnești, în timp ce îți sprijini capul pe această pernă aerisită, proaspătă și antialergică, care arată ca un nor. Modelul său clasic este potrivit pentru toți cei care dorm pe orice parte.

  • Umplută cu spumă cu memorie mărunțită.
  • Design clasic ce îți sustine corect capul in orice pozitie dormi.
  • Dimensiuni: 50 x 70 cm

Perna cu spumă de memorie este umplută cu 100% poliuretan vâscoelastic, iar propunerea noastră este perna cu spumă mărunțită de memorie, deoarece reprezintă o alternativă optimă pentru cei care nu suportă pernele cu spumă de memorie dintr-o singură bucată. Umplutura din poliuretan mărunțit permite adaptarea la diferite poziții a pernei până la găsirea poziției optime de somn. 

Spuma de memorie mărunțită este un material excepțional de susținere a somnului, cu capacitatea de a se modela și de a se autoadapta la trăsăturile tale fizice.

Perna Karll cu spuma de memorie maruntita si aloe vera este densă  și are suficientă rigiditate încât nu va permite să se aplatizeze atunci când schimbi poziția în timp ce dormi.

Particularitatea acestei perne este că este îmbogățită cu esență de Aloe Vera, care oferă numeroase beneficii corpului tău datorită proprietăților sale antioxidante și relaxante. În acest fel, somnul va fi odihnitor pentru toate simțurile, permițându-ți să te trezești mai bine și mai energic, totul într-un mod absolut natural.

Nota producator: Pernele vin rulate, sigilate în vid și ambalate în plastic, așa că vă rugăm să o lăsați până la 24 ore să revină la dimensiunile inițiale!


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.