Set de 4 perechi de manusi pentru lucru DOJA Barcelona, nailon/spuma de nitril, pentru ecran tactil, portocaliu/negru,S

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001IHCDUH

Descriere

Te-ai săturat să-ți dai jos mănușile pentru a răspunde la telefon? Mănușile noastre din nitril pentru ecrane tactile oferă un nivel bun de protecție și durabilitate, permițându-vă în același timp să utilizați telefonul fără a fi nevoie să vă scoateți mănușile. Potrivit pentru orice tip de dispozitiv. Mănușile din nitril l sunt potrivite pentru lucrul pe linii de asamblare în domeniul automobilelor, construcțiilor, liniilor de asamblare și ambalare, manipulării, industriei în general, agriculturii și logisticii. Mănușile de lucru anti-tăiate respectă cerințele legale și tehnice din punct de vedere al siguranței în conformitate cu "Reglementările europene" [Regulamentul (UE) 2016/425] definit ca "Alte riscuri decât cele specificate în categoriile I și III".

Detalii:

Material: nailon/spuma de nitril

Culoare: negru/portocaliu

Marime: S


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.