Set de 4 capace pentru bricheta auto Tochek, aluminiu, rosu/alb, 2,7 x 1,8 x 1,8 cm

81,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001JWSBTN

Descriere

Universal Dust Cover - Eficient praful de la intrarea în brichetă și garantează durata de viață. Mufa brichetei este fabricată din material de aluminiu anodizat, care este practic și durabil și poate fi utilizată pentru o lungă perioadă de timp. Ușor de utilizat - Pentru a utiliza bricheta, instalați butonul într-o priză de accesoriu de 12 volți și apăsați butonul timp de 5 -7 secunde. Apoi eliberați și trageți butonul și utilizați bobina încălzită pentru a vă aprinde țigara. Aplicabile pe scară largă - Dopurile rezistente la praf din aluminiu sunt compatibile cu majoritatea vehiculelor cu prize accesorii de 12 V, cum ar fi mașini, camioane, SUV, bărci, iaht, autobuz și așa mai departe.

Detalii:

Material: aluminiu

Culoare: rosu/alb

Dimensiuni: 2,7 x 1,8 x 1,8 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.