Set de 4 cani Showithgreen, multicolor, plastic, 450 ml

45,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 32
Cod produs - SKU SB09DKTPTD9

Descriere

În comparație cu alte mărci, aceste căni mari de cafea sunt indestructibile, deoarece sunt fabricate din fibră de paie de grâu și PP alimentar. Rezistent la căldură la 180℃, ușor, durabil și rezistent la spargere. Vor fi căni de cafea ultra rezistente.

Excelent pentru orice băuturi reci sau calde, cum ar fi apă, lapte, limonada, coca-cola, sucuri sau cele fierbinți precum cafea, cacao, ceai - utilizare în interior sau în aer liber. Mânerul mare și forma integrată vă permit să legănați cupa foarte confortabil.

Seturile de cani de cafea sunt sigure pentru cuptorul cu microunde si cuptor, nu prea fierbinti atunci cand sunt scoase din cuptorul cu microunde. Poate fi spalat usor cu mana sau masina de spalat vase.

 Ambalat într-o cutie bine ambalată. Un cadou perfect pentru prietenii și familia dvs. de inaugurarea casei, petrecerea de nuntă, Ziua Mamei, Ziua Tatălui, Crăciunul și Anul Nou.

Detalii: 

Culoare: multicolor

Material: plastic

Capacitate: 450 ml

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.