Set de 36 oua de umplere pentru Paste JOYIN, plastic, auriu, 7,6 x 3,8 cm

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 24
Cod produs - SKU SB086GRJ84Z

Descriere

Umpleți aceste adorabile ouă de Paște din plastic cu bomboane, jucării miniaturale, bani și multe altele pentru o surpriză încântătoare de Paște! Există o mulțime de a merge în jurul. Aceste ouă de Paște aurii vor aduce un plus de strălucire și aplauze la sărbătoarea Paștelui familiei tale. Fabricat din plastic greu reciclabil din polipropilenă groasă din polipropilenă. Perfect pentru cadou excelent de vacanță, eveniment de vânătoare de ouă de Paște, de Paște Tematica decorare, Școala sala de clasă de aprovizionare, petrecerea de Paște favoruri consumabile, umpluturi coș de Paște, Goodie de Paște / Goody, jucărie de Paște și premii, profesor tratează, premii petreceri, recompense activități, și mai mult!

Detalii:

Material: plastic

Culoare: auriu

Dimensiuni: 7,6 x 3,8 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.