Set de 300 notite transparente cu markeri fluorescenti si pix in 6 culori TUIBEIDAMAI, hartie/plastic, multicolor

18,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001IR04U3

Descriere

2 Dimensiuni și multicolore: 300 note, 75 x 75 mm, note fluorescente lipicioase, impermeabile cu 20 de note, steaguri mici, marker de culoare fluorescentă, cu riglă, și 1 pix în 6 culoriDESIGN CLAR Cu notele noastre lipicioase clare, puteți vedea cu ușurință textul de jos. Culori vibrante O varietate de culori vii, design elegant și simplu face viața, studiul și biroul plin de distracție. Poate fi folosit în orice moment: aderență puternică. Poate fi refolosit, este ușor și de dimensiuni mici și poate fi transportat cu ușurință cu tine. Reutilizabile: notele lipicioase se lipesc de hârtie și pot fi îndepărtate cu ușurință, nu deteriorează documentele sau reziduurile. Nota lipicioasă este realizată din materiale PET transparente, este impermeabilă și nu este ușor de rupt.

Detalii:

Material: hartie/plastic

Culoare: multicolor

Dimensiuni: notite 7,5 x 7,5 cm / marker 20 bucati x 4,5 cm / pix 14 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.