mystery box la 40 de ron

Set de 30 de bucati sminghel SPEEDWOX, oxid de aluminiu, rosu, 120, 140 mm x 98 mm

63,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001HC5UMB

Descriere

Specificatii: dimensiuni: 140 mm x 98 mm (inaltime x latime). 30 de foi de șmirghel de 120 de șmirghel de cereale, potrivit pentru mașinile de șlefuit mouse-ul de 140 mm. Material durabil: hârtie de bază abrazivă de oxid de aluminiu de înaltă calitate și de înaltă calitate din latex pentru tăiere ascuțită și un efect mai bun de lustruire. Spatele cu cârlig și inel face îndepărtarea și înlocuirea cerealelor rapid și ușor și este foarte potrivit pentru șlefuitorul mouse-ului în timpul prelucrării lemnului și prelucrării metalelor. Extracția prafului: pre-perforată cu 6 găuri pentru extracția eficientă a prafului.

Detalii:

Material: oxid de aluminiu

Culoare: rosu

Granulatie: 120

Dimensiuni: 140 mm x 98 mm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.