mystery box la 40 de ron

Set de 3 tavi pentru gradinarit cu unelte Sunshine, 37 piese, plastic/lemn/metal, alb/verde

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 7
Cod produs - SKU SX001GJVQ2D

Descriere

Setul pentru răsaduri este fabricat din ABS de înaltă calitate, iar carcasa transparentă din plastic este transparentă, ceea ce poate captura și observa cu ușurință creșterea plantelor. Poate fi folosit pentru plantarea acasă, plantarea experimentală pentru studenți sau plantarea în grădină. Poate fi folosit în orice mediu. Poate fi reutilizat pentru o lungă perioadă de timp.

Detalii: 

Culoare: alb/verde

Material: plastic

Dimensiune: 18,5 x 14,5 x 6,5 cm

Setul include: 3 seturi de tăvi de propagare cu 3 x bază impermeabilă, 3 x tavă pentru semințe, 3 x capac rezistent la umiditate și 20 x etichete și 3 unelte pentru plante.  În plus, oferim 2 instrumente pentru plante verzi și instrumente de transplantat.


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.