Set de 3 site pentru chiuveta MR.SIGA, silicon, alb

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 11
Cod produs - SKU SB09P6GTL5N

Descriere

Detalii:

Diametrul de 5,1 inchi se potrivește cu majoritatea canalelor de scurgere, dispozitivul de prindere a părului MR.SIGA poate fi folosit pentru cadă, chiuvetă de baie.

Ventuzele încorporate asigură dispozitivul de captare a părului pentru scurgerea dușului pe suprafețe netede și plane. Oferă, de asemenea, o prindere ușoară atunci când îndepărtați dispozitivul de prindere a părului după utilizare.

Usor de folosit si intretinut. Pur și simplu acoperiți sita de păr peste scurgere și fixați-o apăsând ventuzele încorporate, prinde părul și resturile în mod eficient și menține apa să curgă lin.

Curățați cu o cârpă sau spălați cu săpun blând. Ventuzele pot fi folosite pentru a depozita opritorul de păr pe orice suprafață netedă și plană atunci când nu este utilizat.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.