Set de 3 perii pentru curatarea sticlelor Haakaa silicon, argintiu/roz

62,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 69
Cod produs - SKU SX001GCOD3T

Descriere

Curăță și îngrijește-ți copilul și echipamentul de maternitate cu Kitul de perii de curățare din silicon Haakaa! Acest set vine cu trei perii diferite pentru a vă ajuta să frecați eficient toate recipientele esențiale.

Peria din silicon cu două capete are peri moi și flexibili din silicon care oferă o curățare la 360° pentru toate articolele tale. La un capăt, există un cap de perie care este dimensionat perfect pentru spălarea pompelor, sticlelor și pungilor de depozitare a laptelui, iar la capătul celălalt, există o perie cu vârf înclinat pentru a ajunge la colțurile recipientelor, colectoarelor de lapte și multe altele! Acest kit vine, de asemenea, cu două perii cu tuburi de silicon de dimensiuni diferite, cu margini moi din silicon care vă ajută să curățați interiorul deschiderilor înguste - cum ar fi paiele reutilizabile, colectoarele de colostru și suzetele.


Caracteristici

Periile multifuncționale curăță eficient totul, de la echipament pentru bebeluși și maternitate până la orice alte recipiente din sticlă sua plastic!
Perii moi din silicon freacă eficient acele colțuri greu accesibile, oferind o curățare la 360°.
Perii au dimensiuni perfecte pentru a curăța atât obiectele mari, cât și cele mici
Ușor de utilizat și de curățat - trebuie doar să le spălați cu apă fiartă pentru a le steriliza.
Mânere antiderapante, ușor de prins, care atârnă pentru depozitare convenabilă.
Fabricat din silicon durabil și oțel inoxidabil de înaltă calitate.

Curățare și îngrijire:

Nu utilizați agenți pe bază de înălbitor sau tablete de sterilizare pentru a curăța aceste produse. Nu utilizați sterilizatoare UV pentru a curăța aceste produse, deoarece le-ar putea afecta durata de viață. Pentru sterilizare, folosiți un sterilizator cu abur sau fierbețile în apă timp de 2-3 minute. Pentru a curăța peria de silicon cu două capete, detașați capetele periei de mâner și curățațile separat. Nu fierbeți piesele din oțel inoxidabil.


Atenție: Verificați regulat starea produsului. Înlocuiți-l dacă aceste produse prezintă semne de deteriorare. Nu depozitați lângă obiecte ascuțite. Nu utilizați acest produs pentru altceva decât pentru utilizarea prevăzută. A se pastra intr-un loc racoros si uscat si evita lumina directa a soarelui.

Detalii: 

Culoare: argintiu/roz

Material: silicon

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.