mystery box la 40 de ron

Set de 3 traverse Shaggy 30 Home Affaire, 2x70/140,1x70/340, nisipiu

Home Affaire
470,00 Lei (TVA inclus)
Home Affaire
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU OTA853435

Descriere

Setul »Shaggy 30« din colecția Home Affaire aduce confortul în dormitor. Datorită grămezii sale înalte și groase, se simte deosebit de moale și confortabil când îl calci. În plus, impresionează prin avantajele sale vizuale și datorită designului său simplu, poate fi integrat în mod minunat în diferite concepte de cameră. Deosebit de ușor de îngrijit și de îndepărtat murdăria, vă puteți bucura de frumoasele covoare pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, pot fi așezate pe suprafețe cu încălzire prin pardoseală. Pentru un început de zi plăcut: setul »Shaggy 30« din colecția Home Affaire vă răsfață picioarele când vă ridicați dimineața din pat.

Detalii:

Culoarea nisipiu

Dimensiuni 2 bucati x 70/140, si o bucata 70/340

OEKO-TEX® Standard 100 - certificat colectiv 09.0.67812
2,36 kg / m²
45 mm înălțime totală
Tivit în jur și înlănțuit
Potrivit pentru încălzirea prin pardoseală
Covor Uni

Tipul de producție țesut la mașină

Material superior: 100% polipropilenă

Material din spate: iută

NOTE DE CALITATE
Notă Material Fibrele sintetice sunt ușor de întreținut și rezistente. Deoarece fibrele sintetice absorb cu greu umezeala, acestea sunt foarte ușor de curățat. Chiar și curățarea umedă este practic utilizată doar pentru „ștergere”, iar umezeala nu pătrunde în fibre. Dacă sunteți în căutarea unui covor ușor de întreținut, foarte rezistent, verificați aceste covoare.
INFORMATII UTILE
Covor țesut la mașină La întinderea covorului, rostogolirea covorului poate face să pară puțin ondulat; se va desfășura după scurt timp. Puteți accelera puțin acest lucru dacă înfășurați din nou articolul în direcția opusă.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Produse recomandate

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.