Set 27 duze de patiserie pentru Craciun DIIQII, otel inoxidabil, argintiu

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001FRMAF3

Descriere

Decorați ca un profesionist! Vei avea tot ce ai nevoie pentru a începe să-ți decorezi prăjiturile, brioșele, cupcake-urile și prăjiturile cu o poftă de mâncare profesională! 12 sfaturi rusești pentru conducte ,1 pungi de silicon reutilizabile pentru patiserie , 10 pungi de glazură de patiserie de unică folosință ,1 cuplaj cu o singură culoare 1 cuplaj în trei culori , 2 cuișoare de flori. Aceste vârfuri de glazură rusești vin într-o varietate de forme, al căror diametru inferior este de 1,45", diametrul superior de 0,95", înălțimea de 1,65". Puteți crea cu ușurință decorațiuni grandioase frumoase și diverse, cum ar fi clopot, Moș Crăciun, pomi de Crăciun, cutie de cadouri, trestie de zahăr și fulgi de zăpadă, puteți face cupcakes rafinate cu copiii și rudele dvs., bucurați-vă de distracția de a coace și exprima dragostea și sinceritatea.

Detalii:

Material: otel inoxidabil

Culoare: argintiu

Dimensiuni: 2,5 x 3,8 cm / 4 x 1,5 cm / 4,5 x 4,8 cm / 20,8 x 32 cm, 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.