mystery box la 40 de ron

Set de 25 plicuri Bitter Tundra amara Generic, ceai, 2 g

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB09ZHYSZP3

Descriere

Băutura nordică pe bază de plante TUNDRA vă invită să mergeți în ținuturile arctice îndepărtate. TUNDRA este un loc de întuneric lung de iarnă și de vară polară scurtă, teritoriu permafrost, una dintre cele mai frumoase zone naturale este situată dincolo de cercul arctic al părții subarctice și sudice a centurii arctice a Pământului. Clima este aspră, cu vânturi puternice de uragan și temperaturi de la -50 la +18,3 C. Ca urmare a caracteristicilor climatice dure, plantele de tundră sunt foarte rezistente, care au dezvoltat o vitalitate ridicată și o sănătate ridicată. Metoda de preparare a berii: puneți o pungă de filtru pe persoană într-un ceainic sau într-o ceașcă. Se toarnă apă clocotită și se lasă să se fierba timp de 3-5 minute.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.