Set de 25 discuri de slefuire cu gaura centrala LEONTOOL, oxid de aluminiu, rosu,40, 10,2 cm

63,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 2
Cod produs - SKU SX001HC7O9X

Descriere

Utilizare: Excelent pentru rugina de suprafață, deburring, sudare lustruită, șlefuire, îndepărtarea sudării, îndepărtarea vopselei și așa mai departe. Material: Cereale de oxid de aluminiu rezistente la uzură de înaltă calitate, cu suport durabil din fibre vulcanizate și rășini fenolice tratate termic, durată lungă de viață. Design: Este special conceput pentru a fi utilizat cu polizoare unghiulare drepte și placă de susținere și necesită utilizarea unei piulițe de reținere a discului. Pachetul include: 10,2 cm diametru; 40 de cereale 25 de bucăți pe cutie.

Detalii:

Material: oxid de aluminiu

Culoare: rosu

Dimensiuni: 10,2 cm 

Granulatie: 40 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.