Set de 24 saculeti cu autocolante si clips pentru calendar de advent Homewit, textil/hartie/lemn, multicolor, 14 x 10 cm

32,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001EUN28Z

Descriere

Fiecare pungă are un șnur de bumbac pentru a închide bine conținutul valoros. Indiferent dacă punga atârnă pe perete, coș sau raft, este sigură și fermă. Aplicații largi: puteți utiliza paiete, margele și printuri pentru DIY aceste pungi mici de iută pentru a crea calendarul individual de advent. Pungile de cadouri pot fi folosite și pentru petreceri de Crăciun, decorațiuni de nuntă, botezuri, Ziua Recunoștinței și alte evenimente interesante.

Detalii: 

Material: textil/hartie/lemn

Culoare: multicolor

Dimensiuni:  10 x 14 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.