Set de 208 accesorii pentru petrecere GUBOOM, plastic, fluorescent, multicolor

54,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001HU7PFN

Descriere

Bețișoare strălucitoare colorate: 208 seturi de bețișoare strălucitoare de petrecere, diferite culori ale bețișoarelor strălucitoare sunt amestecate aleatoriu, 100 de bețișoare ușoare (20 cm), 100 de articulații, 2 îmbinări multifuncționale rotunde cu bile, 2 rame de ochelari, 2 role de bandă, 2 cele mai recente bentițe luminoase de corn de cerb.

Accesorii de petrecere de înaltă calitate: stick-ul strălucitor îmbunătățit este fabricat din materiale ecologice de înaltă calitate, este foarte luminos, impermeabil, non-toxic și fără gust. Puteți face formele preferate de pini de petrecere în funcție de decorațiunile luminoase, de exemplu, bile strălucitoare, brățări luminoase, benzi de păr luminoase.

Detalii:

Material;plastic

Culoare: multicolor

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.