Set de 20 plasturi de detoxifiere pentru talpa NIANFEN, alb, 100% ingrediente naturale

30,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SB09V4BC1M6

Descriere

Pe masura cu inaintarea in varsta, multe impuritati si saci metabolici se acumuleaza treptat in corpul nostru, care afecteaza circulatia sangelui si cresc stresul. Plasturii de detoxifiere vă pot ajuta să vă curățați corpul și să vă relaxați corpul și mintea.

Detalii: 

Culoare: alb

Ingrediente 100% naturale: ingredientele plasturelui de detoxifiere pentru detoxifiere pentru picioare sunt extrase din ierburi de înaltă calitate din munții din Asia de Est, inclusiv oțet de bambus și ghimbir, au proprietăți excelente de curățare și de stimulare a somnului pentru a promova curățarea corpului, a ameliora stresul, a îmbunătăți starea de spirit și ajuta la somn.

Ușor de utilizat: Puneți plasturele de detoxifiere pe picioare înainte de a merge la culcare și așteptați 6 până la 8 ore. Ingredientele de înaltă calitate sunt complet absorbite. Micile reziduuri de pe picioare pot fi spălate cu apă. Te poate ajuta să adormi profund și să te împrospăteze când te trezești.

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.