mystery box la 40 de ron

Set de 2 vase pentru friteuza cu aer Yawmlye, silicon, rosu/negru, 17 x 13,5 x 5,4 cm

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 23
Cod produs - SKU SX001NOEY4N

Descriere

Vasul nostru de silicon pentru friteuză cu aer este fabricat din material siliconic de înaltă calitate, fără BPA, non-toxic și fără gust, durabil și neaderent, a trecut testul FDA, sigur pentru utilizare în friteuză de aer, cuptor, cuptor cu microunde, congelator și mașină de spălat vase. Acoperire cu friteuză cu aer reutilizabil, rezistență la temperatură de la -40 ° C la +240 ° C, printr-o varietate de teste științifice și clinice, are un mâner cu urechi duble, care poate preveni arsurile după coacere. Este înlocuitorul perfect pentru hârtia de friteuză, care poate economisi bani și reduce impactul asupra mediului cu utilizarea pe termen lung.

Detalii:

Material: silicon

Culoare: rosu/negru

Dimensiuni: 17 x 13,5 x 5,4 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.