mystery box la 40 de ron

Set de 2 scaune tapitate Louis, piele sintetica/metal, negru, 44 x 58 x 82 cm

420,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU DEL7TDF01-117

Descriere

Setul de 2 scaune tapitate Louis aduce un aer elegant și sofisticat în orice încăpere. Cu o combinație rafinată de piele sintetică de înaltă calitate și un cadru solid din metal într-o nuanță neagră elegantă, acest set de scaune emana eleganță și stil.

Cu dimensiunile lor de 44 x 58 x 82 cm, scaunele Louis sunt proiectate pentru a oferi confort optim și pentru a se potrivi într-o varietate de spații. Sunt ideale pentru a fi utilizate în sufragerii, birouri, săli de mese sau chiar în holuri și așteptări.

Tapițeria din piele sintetică este nu doar durabilă, ci și ușor de întreținut. Oferă un aspect luxos și rafinat, adăugând un plus de eleganță oricărei încăperi. Culoarea neagră conferă scaunelor un aer clasic și versatil, permițându-vă să le integrați cu ușurință în orice design interior.


Material

Tapițerie: piele sintetica (65% polietilenă, 35% textil) 50.000 cicluri de frecare în testul Martindale

Căptușeală: spumă

Densitate: 30 kg / m³

Picioare: metal acoperit cu pulbere

Culoare

Tapițerie: negru

Picioare: negru 

Măsuri

Dimensiuni generale:

Lățime 44 cm

Înălțime 82 cm

Adâncime 58 cm

Dimensiuni scaun: 

Lățime 44 cm

Înălțime 40 cm

Adâncime 56 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.