mystery box la 40 de ron

Set de 2 scaune Alison, alb, 50 x 90 cm

320,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU IT19BZZ96-217

Descriere

Calitatea unui scaun este dezvăluită în detalii. Și în Alison atenția la fiecare detaliu este clară și evidentă, de la cusăturile scaunului până la pictarea picioarelor.
De fapt, fiecare parte a PVC-ului a fost asamblată în mod expert pe structură, astfel încât cusăturile să fie fixate ferm și să reziste în timp, fără a fi deteriorate sau sfărâmate. La atingere, scaunul este moale și catifelat, astfel încât să beneficieze de un confort incredibil și datorită liniei ergonomice a spătarului ușor înclinat. Solid și rezistent, Alison are o structură din oțel. În plus, la fel ca toate materialele din PVC, este ușor de păstrat curat pur și simplu ștergând cu o cârpă umedă, atât pe scaun, cât și pe picioare.
Culoarea sa albă foarte elegantă va da o notă de modernitate și profesionalism mediului dvs., făcându-l să capete un aspect complet nou. 

Dimensiuni:

Lățime: 50 cm 
Adâncime: 42,5 cm 
Înălțime: 90 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.