Set de 2 role cu etichete autocolante de Craciun Sunshine smile, hartie, multicolor, 3,5 cm , 1000 bucati

50,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 13
Cod produs - SKU SX001FXSZ5V

Descriere

 Include fulgi de zăpadă, pălării de Crăciun, Crăciun fericit, aripi, stele și alte modele. Cantitatea abundentă satisface nevoile adecvate ale diferitelor meserii. Suficient pentru utilizarea zilnică sau partajarea și poate fi folosit pentru o lungă perioadă de timp. Materiale de înaltă calitate: realizate din hârtie kraft de înaltă calitate, vâscozitate ridicată, ușor de utilizat. Gros și durabil, nu ușor de rupt. Cadouri rafinate: cu decorațiuni DIY, ambalaje pentru desert, cutii de cadouri, plicuri, jurnale, albume foto, albume etc. Este potrivit pentru ocazii speciale, cum ar fi decorarea cadourilor lucrate manual, coacerea prăjiturilor și biscuiților, gemul de copt de casă, cutiile de biscuiți și alte alimente sau plicuri.

Detalii:

Material: hartie

Culoare: multicolor

Dimensiuni: 3,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.