Set de 2 role banda de izolatie adeziva Monika Car, silicon, galben, 2,5 cm

66,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001EJKPKJ

Descriere

Performanța este stabilă. Banda de izolație are rezistență la impact, rezistență bună, izolație electrică, tensiune dielectrică ridicată și efect impermeabil. Datorită materialului său adeziv special, aveți un ajutor instant rezistent la intemperii cu banda noastră de etanșare, care poate fi utilizată universal, fie pentru casă, fie pentru exterior. Cu banda de etanșare, L și fisurile se pot face în cel mai scurt timp. Banda adezivă PET de înaltă calitate este etanșă, impermeabilă, are o toleranță la temperatură de 50 °C până la 260 °C și are o bună rezistență la abraziune, precum și cea mai bună rezistență la lumina soarelui și ploaie. Cu materialul său adeziv extrem de puternic, banda are o reținere foarte puternică, o elasticitate bună și o rezistență excelentă la rupere. Două părți ale prelatei o dată de bandă nu se vor rupe, chiar dacă încercați să le trageți în afară.

Detalii:

Material;silicon

Culoare: galben

Dimensiuni: 2,5 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.