mystery box la 40 de ron

Set de 2 rame foto HORLIMER, plexiglas/lemn, gri, 20 x 25 cm

53,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 4
Cod produs - SKU SB08TZQC2NC

Descriere

Design în formă de U: Designul special al acestei rame foto de 20x25 cm este elegant, simplu și modern, cu designul său în formă de U, care îmbunătățește fotografiile prețioase într-un mod mai diferit decât modelele tradiționale de pe piață. Utilizare convenabilă: pur și simplu introduceți fotografia în cele două pahare și plasați-le în baza de lemn. Nu este nevoie de un instrument, îl puteți plasa oriunde. Materiale de înaltă calitate: acest set de rame transparente este realizat din sticlă reală și lemn compozit, cele două foi de sticlă transparentă și cadrul original din lemn în jumătate vor face fotografiile vizibile și rafinate.

Detalii:

Material: plexiglas/lemn

Culoare: gri

Dimensiuni: 20 x 25 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.