Set de 2 placute de cerneala cu 4 carti de imprimare amprenta bebelus Scotamalone, hartie/plastic, alb/mov, 9,5 x 6 cm

25,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001EIOC8L

Descriere

Un cadou minunat - cu kit de cerneală Scotamalone pad, puteți da un copil grijuliu duș cadou. Sau adăugați-l la registru drăguț. Cel mai bun mod de a surprinde toate amintirile speciale ale nou-născutului tău dulce. Pachetul include: 2 plăcuțe de cerneală de dimensiuni medii și 4 cărți de imprimare pentru mai multe ocazii. Bonus 4 x clipuri din plastic pentru a repara suportul de cerneală. Suportul de cerneala tine mainile/picioarele pana la 9,5cm lungime x 6cm latime si este perfect pentru marimea mainii si picioarelor copiilor cu varsta cuprinsa intre 0 si 6 luni.

Detalii:

Material; plastic/hartie

Culoare: mov/alb

Dimensiuni: 9,5 x 6 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.