mystery box la 40 de ron

Set de 2 perdele Minneapolis, 168 X 183 cm

270,00 Lei (TVA inclus)
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Livrare Gratuita
Cod produs - SKU HEMA6080.30723073

Descriere

Aceste perdele cu ochiuri Minneapolis vă vor scoate camera obosită din umbră  în lumină. Cu un design în trei tonuri în cremă de șampanie, aceste perdele prind lumina sub orice unghi și ridică orice spațiu de locuit. Fabricate din textil de înaltă calitate, aceste perdele sunt rezistente și sunt construite frumos, astfel încât să cadă în mod corect. Inelele din oțel inoxidabil fac aceste perdele moderne ușor de instalat, fără a fi nevoie de cârlig sau inele. Țesătura groasă vă oferă calități de întunecare a camerei, făcându-le grozave în dormitor.


Dimensiune pe panou:168cm L x 183cm D
Greutate panou unic:2,3 kg
Compozitia materialului:100% textil
Tip produs:Perdea
Numărul de panouri incluse:2
Accesorii incluse:Fără accesorii suplimentare


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.