Set de 2 lumini de noapte cu senzor inteligent MaxHee, alb/roz, LED, policarbonat, 0,5 W

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001JT9RWV

Descriere

 Lumina de noapte se aprinde automat pe întuneric este echipată cu un senzor inteligent încorporat de crepuscul care detectează întunericul și se aprinde automat și se oprește la răsăritul soarelui. Mic și compact, trebuie doar să conectați baza și este gata de utilizare. Acest lucru elimină hassle de încărcare sau înlocuirea bateriilor. Căldură fără disconfort: putere de 0,5 W și durată de viață de până la 100.000 de ore. Lumina albă moale și caldă aduce suficientă luminozitate pe timp de noapte, lumina este moale și nu dăunează ochilor, este cea mai bună alegere pentru copii și familie să strălucească noaptea.

Detalii:

Material: policarbonat

Culoare: alb/roz

Putere: 0,5 W

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.