Set de 2 lampi cu senzor crepuscular DANGZW, LED, policarbonat, alb, 6 x 9,5 cm

35,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 104
Cod produs - SKU SX001FYHKCT

Descriere

Senzor de crepuscul pornit/oprit automat: lumina de noapte este echipată cu un senzor de crepuscul integrat inteligent. Este pornit automat la amurg și noaptea (în condiții de lumină ambientală insuficientă) și oprit în zori. Pur și simplu conectați la priză și utilizați. Notă: senzorul de mișcare nu este inclus.

Detalii: 

Lumină albă caldă blândă: 2700-3100 K lumina blândă și echilibrată nu dăunează ochilor. Ideal ca lumina de orientare si lumina de dormit pentru copii si dormitoare. Lampa de noapte confortabilă vă ajută pe dumneavoastră și pe copiii dvs. să dormiți mai bine noaptea.

Economisește energie și durabil: cu certificare CE, RoHs. Puterea de ieșire a luminii de noapte LED este de doar 0,5 W. Chiar dacă este aprinsă timp de 24 de ore, costurile sunt foarte mici. Fabricat din materiale ASS și PC de înaltă calitate. Nu este nevoie de baterii și becuri de schimb. Ignifugă, rezistentă la impact, durabilă și sigură.

Culoare: alb

Dimensiune: 6 x 9,5 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.