mystery box la 40 de ron

Set de 2 forme pentru cub de gheata Anneratteryer, silicon, verde/albastru, 6 x 8,2 cm

57,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 1
Cod produs - SKU SX001EHKTHZ

Descriere

Tava noastră cu cub de gheață este fabricată din silicon sigur pentru alimente și este sigură de utilizat. Usor de dezasamblat, usor de curatat si poate fi folosit in masina de spalat vase. Echipat cu un capac detașabil pentru a preveni revărsarea și transformat într-un cub frumos, nu există miros special; nu vă va face rău ție și familiei tale. Deci, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la calitate. Această tavă durabilă de mucegai înghețată poate fi stivuită frumos în frigider pentru a vă menține frigiderul organizat. În plus, este rezistent la scurgeri, ușor de umplut, nu se rupe atunci când este înghețat și nu se răstoarnă în frigider. Temperatura sigură a tăvii de gheață este de -104 4 până la 420 ° F. Poate fi utilizat în siguranță în congelator și mașină de spălat vase și nu poate fi depozitat la temperaturi ridicate pentru o lungă perioadă de timp. Poate fi folosit în mod repetat, poate fi folosit de mai multe ori.

Detalii:

Material: silicon

Culoare: verde/albastru

Dimensiuni: 6 x 8,2 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.