Set de 2 decoratiuni Music I

55,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU IT20UYH10-134

Descriere

Nu există Crăciun fără îngeri și această pereche elegantă de figurine de înger decorate fin sunt accesoriul ideal pentru înnobilarea casei, de sărbători. Caracterizate de o mare eleganță și rafinament, acestea sunt accesoriile de stil ideale pentru a înfrumuseța un raft, un mobilier de sufragerie sau un birou. Fabricate din rășină, cei doi heruvimi cu aripi sunt reprezentați intenționați să cânte. Referința se referă la reprezentările clasice ale îngerilor picturilor tipice de Raffaello Sanzio. Pictate mărunt în culori pastelate deschise, cei doi îngeri se caracterizează prin tunici în culori deschise pe portocaliu și verde. Un accesoriu perfect pentru casă atunci când sunt așezate pe o piesă de mobilier, acești doi heruvimi cu aripi sunt capabili să se combine cu cele mai moderne decorațiuni de Crăciun pentru a lumina casa pentru sărbători. Acești îngeri de Crăciun sunt, prin urmare, un cadou prețios și rafinat, care cu greu va trece neobservat.

Dimensiuni: 11 x 6 x 12 cm

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.