mystery box la 40 de ron

Set de 2 decoratiuni de Craciun DYWW, lemn/textil, gri/alb/rosu, 10 x 4 cm

67,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU SX001JSVHKR

Descriere

Papusa vine cu o palarie alba care le tine cald si arata bine. Ambele păpuși au eșarfe roșii și albe care corespund vremii de iarnă. Există o mică stea cu cinci colțuri pe hainele de păpușă, care este clasică și frumoasă. Păpușa este o pereche, o combinație de bărbați și femei, iar păpușa feminină are, de asemenea, două împletituri mici și delicate. Cadou perfect: Această păpușă este rafinată și unică, clasică și frumoasă. Designul în perechi este foarte potrivit pentru îndrăgostiți. Decorul rafinat de Crăciun pentru păpușă este un cadou excelent de Crăciun pentru familie și prieteni. Aspectul drăguț al păpușii este, de asemenea, o alegere excelentă pentru cadourile pentru copii.

Detalii:

Material: lemn/textil

Culoare: gri/alb/rosu

Dimensiuni: 10 x 4 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.