Set de 2 curele reglabile pentru cortina Bakiauli, aliaj, auriu, 28 cm x 9 cm

75,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 17
Cod produs - SKU SX001KISW3L

Descriere

Decoratiuni rafinate: catarame cortina sunt realizate din aliaj de înaltă calitate. Are o rezistență excelentă la coroziune și durabilitate. Nu este ușor să se rupă, producție rafinată, textură moale și formă liberă. Curelele de păun de aur permit perdelelor să arate un stil diferit.Design elastic: Cablul elastic poate fi reglat în funcție de grosimea perdelelor. O mână ține dantela, iar cealaltă mână este trasă în sus, astfel încât să puteți găsi dimensiunea dantelei care este cea mai bună pentru dvs. Foarte potrivit pentru perdele, tul sau perdele de duș.

Detalii:

Material: aliaj

Culoare: auriu

Dimensiuni: 28 x 9 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.