Set de 2 compresii pentru cot Glsety, textil, negru/albastru, XL

38,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 76
Cod produs - SKU SX001FQI7ZL

Descriere

 Suportul pentru cot Glsety este ideal pentru orice activitate care necesită mișcarea brațului, inclusiv tenis, golf, baschet, crossfit, haltere și volei. Veți putea beneficia de un suport excepțional pentru cot, menținând în același timp puterea maximă și întreaga gamă de mișcare a brațului. Design antiderapant :Designul tehnic special tricotat asigură că bretelele cotului rămân întotdeauna la locul lor în timpul sportului. Astfel, vă puteți concentra pe deplin asupra activității dumneavoastră și să nu fiți distrași în mod constant de la derulare sau alunecare.

Detalii:

Material: textil

Culoare: negru/albastru

Marime: XL

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.