mystery box la 40 de ron

Set de 2 clopote de vant Feng Shui Pwsap, dragon, cupru, bronz, 18/ 23 cm

65,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX001GMY6SL

Descriere

Când clopotele retro ale vântului se mișcă în vânt, clopotul vântului produce un sunet plăcut și relaxant. Când ascultați sunetul liniștitor al clopotelor de vânt, vă veți simți mai calm și mai pașnic. Uneori, ascultarea tăcută a soneriei face corpul și mintea fericite. Materiale de bronz de înaltă calitate: Cutia de muzică de vânt este fabricată din cupru de înaltă calitate, puternic și durabil, antioxidant, nu ruginește ușor și nu-i pasă de fisuri și decolorare. Este alegerea perfecta pentru majoritatea oamenilor care iubesc clopotele de vant comune

Detalii:

Material; cupru

Culoare: bronz

Dimensiuni: 18/23 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.