Set de 2 carlige HOTOP, forma de os, metal, argintiu, 12,4 x 7,5 x 6,8 x 10 ,2 cm

60,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Stoc 5
Cod produs - SKU SX001F0P6HJ

Descriere

 Standul de șosete de șemineu metalic are un design minunat, modelul de susținere este proiectat în funcție de osul câinelui, viu și nou, plin de atmosferă de festival, vă poate face casa sau alte proiecte mai atractive. Ușor de instalat: cârligul de os pentru câini de Crăciun poate fi instalat fără alte instrumente, trebuie doar să-l puneți în locul dorit, fără bandă adezivă necesară, ușor de îndepărtat, puteți pune fotografiile pe cârlige, ajutați la crearea unui mediu vesel pentru dvs., rețineți că nu atârnați proiectul mai mult de 2 kilograme.

Detalii:

Material: metal

Culoare: argintiu

Dimensiuni: 12,4 x 7,5 x 6,8 x 10 ,2 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.