Set de 2 buchete de flori artificiale Beferr, alb/verde/albastru, plastic/matase, 31,7 cm

51,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX00198K54V

Descriere

FRUMOS & NU monoton Fiecare buchet are 7 tulpini, 1 minge de crizanteme, 2 bujori, 2 hortensii mari, 4 hortensii mici, mai multe bule de flori, iarbă de plastic și frunze stufoase. Această potrivire perfectă face buchetul frumos și nu monoton, mai bogat și are un simț al designului. ATENȚIE Imaginea noastră arată efectul a 4 buchete de hortensie bujor. Materiale de înaltă calitate Florile și frunzele buchetului de bujor artificial Beferr sunt realizate din țesătură de mătase de înaltă calitate, care este sigură și ecologică. Bulele de flori, iarba de plastic și tulpinile de flori sunt fabricate din plastic turnat prin injecție ecologic. În comparație cu alte produse similare, este mai durabil și poate fi depozitat pentru totdeauna fără decolorare.

Detalii:

Material; plastic/matase

Culoare: alb/verde/albastru

Dimensiuni: 31,7 cm 

Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.