mystery box la 40 de ron

Set de 2 becuri pentru ceata Kairiyard 5202 H16, LED, albastru/galben, 8 x 3,3 cm

85,00 Lei (TVA inclus)
Costurile de livrare nu sunt incluse
Acest produs nu este disponibil momentan. Vrei sa te anuntam cand revine?
Cod produs - SKU SX0016DKZ0D

Descriere

 Tehnologie de ultimă oră, 3000K chihlimbar/galben +8000K albastru ca gheață, opriți o dată, apoi porniți din nou în 5 secunde pentru a schimba culoarea lămpii.

Detalii: 

Cip led model 3570, unul dintre cele mai bune cip led din familia CSP, versiune de actualizare; 12 cipuri led pe bec, 24 în total pe pereche, sub 3600lm, super luminoase și pătrunzătoare în climă nefavorabilă, vă ajută bine să conduceți și să evitați pericolele. Perfect pentru majoritatea vehiculelor pentru a fi folosite ca lămpi de ceață, lumini DRL, lumini de viraj și așa mai departe. Dacă nu cunoașteți modelul original al lămpii, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail înainte de cumpărare, vă vom oferi modelul și produsul corect. .

 55W, lampă spot, dar consum foarte mic de energie, temperatură de lucru foarte scăzută de 65 ℃ a cărei temperatură a farului este de aproximativ 145-155 ℃, un design avional de fagure din aluminiu, este format un sistem de circulație internă de disipare a căldurii , garantand o stare buna de functionare in timpul condusului.

Durată de viață mai mult de 36000 de ore, aliaj avional din materiale din aluminiu manual, cip LED de 3570 poate rezista la căldură mai mare de 150 ℃, cablu de sârmă de cupru, conectori pilot și impermeabil IP67; Design 1: 1 dimensiune ca lampă cu halogen originală, trebuie doar să înlocuim lampa originală, plug & play.

Dimensiune: 8 x 3,3 cm


Nota

Produsele vin ambalate corespunzător în carton presat pentru a le proteja în tranzit. Comenzile care conțin piese de mobilier necesită mai mult timp pentru procesare, deoarece fiecare produs este verificat amănunțit și împachetat suplimentar pentru a nu se deteriora în trafic.

Livrarea produselor se va face în 3-5 zile lucrătoare. Produsele de dimensiuni mari, agabaritice necesita condiții de livrare speciale! Veți fi contactat pentru detalii suplimentare.

Ce spun clientii

Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review

Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 5,00 Lei.